Klubbdagen Øyafestivalen

11.08.2015 19:00 Div. artister Herr Nilsen

Klubbdagen Øyafestivalen

Tradisjonen tro er Østkanten Bluesklubb vertskap for klubbøya på Herr Nilsen.

Billetter: Kr 150,- kjøpes i døra. Gratis for de med Øya festival-ukespass.

19:00 MHOO

Høsten 2007 møttes Miriam og Oda på musikklinja på Thor Heyerdahl i Larvik. Siden den gang har de spilt sammen og vært bestevenner. Etter noen år har de fått med seg flere musikere i gruppa og gitt ut to album, "Talking in the streets" og "Home is where you are".Et helt år har gått siden vi sist hørte noe fra de. Med ny gnist og nye låter, er bandet er klare for å sette ut på nye eventyr. 15.juni slipper de ny singel, "Us Against The World". En låt som handler om styrken i et vennskap og om det å holde sammen."

20:00 LADY MOSCOW

Det sjanger-surfende bandet Lady Moscow har de siste seks årene gjort segbemerket omkring på de norske scenene med sin populærmusikalske blanding av ulike sjanger og musikalske uttrykk. Bandet er av anmeldere omtalt som "et forrykende orkester som leverer annerledes og pulserende rockelåter med dristige undertoner fra kabaret og sirkusmanesjen." Lady Moscows energiske sceneshow har fått anmeldere til å strø ærestitler som "Norges råeste liveband," og bandet har med sin bredbeinte sjangerdans fått publikummere innenlands og utenlands til å danse seg svette gjennom natta.

21:00 BLUESKOLLEKTIVET
Blueskollektivet er et ambisiøst bluesband med base i Midt-Norge. August 2014 vant de Union Bluescup ved Notodden Bluesfestival, med et bredt, egenprodusert repertoar. Nå er de klare for å ta verden med storm. Dette kollektivet serverer ektefølte blå toner både høyt, lavt, fort og sakte. Deres røde tråd er at alt er på nord-norsk dialekt.

22:00 GURO VON GERMETEN
Guro beskrives som en kvinnelig Tom Waits, Kaizers Orchestras skumle lillesøster eller Kate Bush på Edith Piaf- piller, men mest av alt er hun så inderlig seg selv: Guro von Germeten, “hun med det røde trekkspillet”, leverer egenkomponerte låter i en smakfull og organisk miks av vintage jazz, balkanske takter, smektende popmelodier og lidenskapelige chansons, med en stor, stor stemme og et hjerte av pur lidenskap. Hun hylles av store tyske aviser som det beste Norge har levert utover oljen. Ny plate slippes 4 september. «Jeg fant en bit av deg» Denne gangen på norsk.

23:00 OHIO
Ohio er et band som kombinerer elementer av jazz og funk, samtidig ved å holde seg innenfor popsjangeren. Et nyskapende sound defineres i stor grad av vår «beatboxende» sousafon, som i seg selv er en severdighet. Med fire av seks medlemmer på blåseinstrumenter er dette også et band-oppsett få har sett tidligere. Ohio solgte ut sist de gjestet Herr Nilsen.