Knut Roppestad and The Rambling Rodgers

27.11.2015 22:00 Knut Roppestad and The Rambling Rodgers Herr Nilsen

Knut Roppestad and The Rambling Rodgers

Knut Roppestad and The Rambling Rodgers slapp albumet "Tornado Tracks" før sommeren. Dette velspillende laget har gjestet Herr Nilsen flere ganger til stor jubel. Dette blir en knall kveld med original, fengende, variert og tøff rock/roots og country rock/americana

Billetter kr 200,- / medlemmer kr 150,- kjøpes i døra eller på Hoopla.

«Tornado Tracks» består av 12 originale spor. Musikken er lett tilgjengelig og melodisk. Den er variert, men med en klar signatur – countryrock av den litt røffere sorten. Det er mye bruk av flerstemt sang og rufsete gitarer. Samtidig er musikken også preget av akustiske instrumenter. En plate både for spesielt interesserte og for folk flest!

«Tornado Tracks» er ettematisk album som handler om å leve i og med forandring enten den er forutsigbar eller ikke, om den er ønsket eller ikke, myk eller voldsom.
«In the tornado tracks – there is something new, a different tomorrow – the color’s still blue»

Bandet er basert i Horten, og består foruten Knut av Lene Svaleng på sang, Morten Hansen på bass, Asbjørn Husby på trommer og Einar Viken på diverse strengeinstrumenter, samt sang.
Bandet ble etablert med denne besetningen i forbindelse med utgivelsen av Knut Roppestads forrige album «Rough Hope» i 2013.

Knut Roppestad er en singer- songwriter fra Horten, som har lang erfaring, og har holdt på i mange år både i Norge og USA. Han har flere utgivelser bak seg i ulike sjangere.. Noen kjenner ham nok best med bluesrockbandet Shiverbone.

Et stolt band lover original, fengende, variert og tøff country-rock.
Be there!