Morgendagens helter: Westhagen og Blueskollektivet

20.03.2015 22:00 Westhagen og Blueskollektivet Herr Nilsen

Morgendagens helter: Westhagen og Blueskollektivet

Østkanten Bluesklubbs konsertserie med unge band vi har stor tro på går videre, og denne våren får du to nye strålende musikkopplevelser.

Billetter kr 150,- / medlemmer kr 100,- kjøpes i døra eller på Billettservice.

Westhagen:
Westhagen er en upolert, særegen folk-rock artist og har tidligere blitt invitert til, og spilt på Musikkens dag på Herr Nilsen’s festivalscene. Musikken fortoner seg fra melankolske visepop-ballader, via hurra-meg-rundt-blues til fullt dansbar folk-rock!

Årets unionsband, Blueskollektivet erstatter Brente fingre.
Blueskollektivet er et ambisiøst bluesband med base i Midt-Norge. August 2014 vant de Union Bluescup ved Notodden Bluesfestival, med et bredt, egenprodusert repertoar. Nå er de klare for å ta verden med storm. Dette kollektivet serverer ektefølte blå toner både høyt, lavt, fort og sakte. Deres røde tråd er at alt er på nord-norsk dialekt.
De som opplever Blueskollektivet live, får oppleve saftig frisk blues, mye energi og et trøkk som gir lyst til å røre rockefoten. I tillegg er de velkledde gutter som spiller tøffe riff og knasende soloer, både på strenger og tangenter. Fusjonen i mellom Nordland og amerikanske sørstater er upåklagelig, og skaper noe kjærkomment og blått. La de blå tonene føre deg inn i konsertlokalet og møt Blueskollektivet, der du kan «danse som en villmann og synge som en engel» til det de har å servere.