NRWY, Morgendagens helter - AVLYST

06.11.2015 22:00 NRWY Herr Nilsen

Til vår store glede er NRWY tilbake i Østkanten Bluesklubb. Et drøyt år siden sist, og bandmedlemmer har siden da tatt fatt på konservatorieutdanning i Danmark. Musikalsk er dette en feiring av ny plate, og for dere som trenger referanser er dettte en vitalisert og fornyet rock med base i alle de bandene vi likte på åttitallet der for eksempel The Dream Syndicate står sentralt. Fantastisk stilig.

Bandets presseskriv:

Med sin melodiøse og til tider grandiose poprock er NRWY eit band du bør få med deg live. Etter å ha lefla med americana og 70-talsrock på fyrstealbumet, er no bandet tilbake med nye låtar i bagen. Dei to fyrste låtane frå den komande plata er ute, og i løpet av vinteren kjem andrealbumet «Not Now».

«Not Now» kjem to år etter platedebuten, og NRWY har saman med produsent Roar Nilsen (Marie Munroe, Pål Angelskår, The Dogs) skapt ei langt mørkare plate enn debutalbumet «Negatives».

Plata er innspelt i Parachute studios med Roar Nilsen som teknikar og produsent, miksa av Nick Terry (The Klaxons, The Libertines, Rumble in Rhodos, Simian Mobile Disco) og mastra av Dave Collins (Soundgarden, Weezer, Queens of the Stone Age).

NRWY har halde på sidan 2011 og har sidan då spelt i større deler av heimlandet, England og USA.

NRWY er  Erik Grov, Per Christian Grov, Sjur Vidar Lilleås, Lill Katrin Bødal og Jonatan Uranes.