Oslo Rory Nights

07.02.2015 21:00 Div. artister Herr Nilsen

Oslo Rory Nights

Rorynights, vår to dagers årlige hyllest av den irske gitarlegenden Rory Gallagher er blitt en av Østkanten Bluesklubbs lengstlevende tradisjoner. Band og gjester fra hele Europa samles for å hylle en av de fineste gitaristene bluesen og rocken har sett. Vi lover fullt hus og stor stemning.

Billetter kjøpes i døra eller på Billettservice.
Pris pr kveld kr 300,-/medlemmer kr 250,-. Helgepass kan kjøpes for kr 500,- / medlemmer kr 400,-.

Fredag:
Bearded Babies (NOR) – 21:15 – 22:30
Mary Barclay & Doug Carrol (SCO) – akustisk sett – 22:45 – 23:00
The Loop (GER) – 23:15 – 00:45

Lørdag:
Troublesome Bucks  (IRL) – 21:15 – 22:30
Mary Barclay & Doug Carrol (SCO) – akustisk sett – 22:45 – 23:00
Riccardo ”Riki” Massini & His Band – 23:15 – 00:45

Bearded Babies
Norges eneste Rory tribute band. Har holdt på siden 2008. Har spilt på alle Oslo RoryNights.
 Har spilt på tributter i Irland, Skottland og Tyskland. Består av Jan-Erik Henriksen – trommer, Tore Brobakken – Bass og Asle Kristiansen gitar & sang.

Mary Barclay & Doug Carroll
Skotten Doug Carrol er godt kjent for den norske Rory fansen. Han leder det fantastiske tributt bandet Against The Grain som har spilt på ORN en rekke ganger, alltid til kjempejubel. Denne gangen tar han med seg kona, Mary Barclay for å glede oss med et akustisk sett. Mary har en fantastisk stemme og har med sitt eget ”Mary Barclay Band” (der Doug spiller gitar) gitt ut en rekke glimrende CD’er. Sammen er de dynamitt og dette blir garantert et ”gåsehud øyeblikk” på Herr Nilsen.

The Loop
www.theloop-bluesrock.de
Et tysk Rory tribut band som har holdt det gående i godt over 10 år. Anført av ”gitar professoren” Volkhard Schuster (som har besøkt ORN før med bandet ”Fall Apart”). De har bl.a spilt i Ballyshannon flere ganger, og er  el verd å få med seg.

Troublesome Bucks
www.facebook.com/TroublesomeBucks
Troublesome Bucks er et irsk band fra Derry som har tatt steget videre fra å være et klassisk Rory Tribute band under navnet Zero Resistance (velkjent fra Ballyshannon der de har ”klippekort”) til å bli et rockeband med egne låter under navnet Troublesome Bucks. I Oslo vil de spille kun Rory låter, og de er MEGET gode!

Riccardo ”Riki” Massini
www.rikimassini.com
”Il Maestro” fra Italia har spilt i ulike konstelasjoner på ORN flere ganger, både elektrisk og akustisk (senest i år). Denne gangen tar han med seg hele bandet sitt. Riki har i hele sommer turnert Europa med Clive Bunker, trommis fra Jethro Tull, og han er veldig klar for å besøke Oslo igjen. Vi kan love en forrykende konsert!