Twang Gang . Support: Roman Gaume

13.11.2015 21:00 Twang Gang Herr Nilsen

Twang Gang . Support: Roman Gaume

Twang Gang har holdt på i noen år, og slapp sin første norsk-språklige plate tidligere i år. Rockabilly, country og Americana fremført på Vossamål. Vi lover en skjellsettende opplevelse.

Billetter kr 250,- / medlemmer kr 200,- kjøpes i døra eller på Hoopla.

Foruten mange egne låter har Twang Gang hentet repertoaret sitt fra countryartisten Johnny Horton, Johnny Burnette Rock’n’roll Trio, Eddie Cochran, Elvis Presley, samt mindre kjente Sun-innspillinger. Coverlåtene deres er godt kjente blant rockabilly- og rock’n’roll-fans, men for mannen i gata er nok dette stort sett ukjent musikk.

Filosofien bak bandet har vært å gjøre det enkelt. Publikum skal ha det moro, trampe takten og drikke mer øl enn de hadde tenkt. Hvis ikke har ikke vi gjort jobben vår, mener guttene i Twang Gang.

Support er Roman Gaume. Han er en ung sanger og låtskriver fra Nantes, Frankrike. Etter 10 års erfaring og over 400 konserter med sitt rockeband "Roman Electric Band", har han nå et nytt og mer folkpreget prosjekt. Magnetismen i stemmen og kraften i gitarspillingen, gjenspeiler hans store talent. Nå for første gang solo i Norge.