Union Blues Cup 2015 - Regional Finale

06.06.2015 15:00 Div. artister Buckleys

Union Blues Cup 2015 - Regional Finale

Talentkonkurransen Union Blues Cup blir arrangert hvert år av Norsk Bluesunion (NBU) i samarbeid med Notodden Blues Festival og en rekke andre samarbeids-partnere. Vinnerbandet får tittelen Union Bluesband og blir premiert med bl.a. en turné rundt i norske bluesklubber og festivaler, tilrettelagt av Norsk Bluesunion. Dette er et av Unionens viktigste satsningsfelt for å bidra til rekrutteringen av nye talenter til den norske bluesscenen.

Det inviteres uetablerte, ambisiøse band til regionalt uttak i bandkonkurransen, hvor vinneren kvalifiserer seg til finalen på Notodden Blues Festival 31. juli og 1. august.

Hos oss er arrangementet er et samarbeid mellom Oslo, Skedsmo og Østkanten Bluesklubb, som også vil utgjøre juryen og avgjøre hvem som blir sendt videre til Notodden.

Kriterier for deltakelse:
- Bandet skal være et seriøst og foreløpig uetablert ensemble
- Yngre deltakere blir prioritert
- Skal spille blues eller bluesrelatert musikk
- Anse deltagelse i Unions Blues Cup og gjennomføring av Union Blues Band-turne som en sjanse til etablering av videre karriere
- Følge Norsk Blues Unions kriterier for praktisk gjennomføring og honorarer

Deltakere blir vurdert etter følgende kriterier:
- Musikalske ferdigheter og uttrykk
- Scenemessige kvaliteter
- Egenart og egne komposisjoner
- Mulighet for utvikling og videre karriere

De unge og lovende deltagerne er i år:

Lost Rhythm
Tallest Band Alive
Heidi Andresen & Band
Old Man's Trio & The No Man Band

Vi er heldige denne lørdagen og får servert pause underholdningen av Notodden Allstars. De består av: Caravan Blues Band, supplert med selveste Trond Ytterbø og Jostein Forsberg.

FRI ENTRE!