Danielle Nicole Band (US)

21.10.2016 22:00 Danielle Nicole Band Herr Nilsen

Danielle Nicole Band (US)

Det er bare å stille seg i billettkø. Danielle fikk mange venner i Norge som medlem av Trampled Under Foot. Hun skulle vært hos oss i fjor, da var det en nyfødt baby som måtte prioriteres. Dette er den eneste konserten hun gjør med bandet sitt i Osloområdet i år.

Konsertstart kl 22.00. Billetter kr 350,- / medlemmer kr 300,- kjøpes i døra eller på TicketCo.

Danielle Schnebelen - grunnleggende medlem og vokalist/bassist i det Kansas City-baserte blues-rock bandet Trampled Under Foot - vant i 2014 Blues Music Award innen kategorien ”Instrumentalist – Bassist”. I denne rollen Danielle oppnådd en stadig voksende fan-base rundt om i hele verden. I 2014 bestemte hun seg for å pushe sine musikalske grenser videre ved å danne ”The Danielle Nicole Band”, som også har Mike "Shinetop" Sedovic (keyboard), Jan Faircloth (trommer) og Brandon Miller (gitar).

Danielle startet sin karriere på de lokale blues-scenene i hjembyen Kansas City. Hennes talent og karisma på scenen har de siste 8 årene spilt en stor rolle i den suksessen til Trampled Under Foot som igjen førte til en rekke priser og nominasjoner gjennom årene, inkludert flere Blues Music Award nominasjoner for "Band of the Year", en pris for albumet ”Badlands” i 2014 og ikke minst ble Danielle i 2014 anerkjent og kronet med prisen or "Bass Player of the Year". Sammenlignet med bl.a Etta James, leverer Danielle feiende vokalprestasjoner og kraftfulle tekstformidlinger hver gang hun entrer scenen.

Mike "Shinetop, jr." Sedovic begynte å spille piano så snart han kunne nå opp til tangentene. Betraktet som en naturlig gave til musikken, ble han oppdaget av The Blues Notions, et av Kansas Citys lengstlevende bluesband. Mike tilbrakte de neste åtte årene med å finslipe sine ferdigheter sammen med noen av de beste og mest kunnskapsrike utøverne på scenen før han” teamet” opp med Danielle som en del av Danielle Nicole Band.

Jan Faircloth vokste opp i et musikkelskende hjem. Før han beggynte på high school, hadde Jan spilte alle mulige musikalske stilarter som på den tiden var tilgjengelig for en seksten år gammel gutt i det vestlige Kansas. Etter high school, fant Jan veien til Kansas City på jakt etter grønnere musikalske beitemarker. Jan tilbrakte elleve år i det populære bluesrock-bandet Levee Town.

Musikk har alltid vært en stor del av Brandon Miller sitt liv. Fra tidlig alder fikk han anledning til å utforske sin fars platesamling bestående av Led Zeppelin, Genesis, Aerosmith og andre klassiske rockelegender. Miller tilbrakt utallige dager og netter på å gjenskape soundet til sine musikalske helter. Etter å ha utviklet sitt eget sound gjennom noen år, dannet han Brandon Miller Band, en kraftig, gitardrevet blues-rock trioen. Bandet har gitt ut to album og delt scene med artister som Jonny Lang, Foghat, Night Ranger og Eddie Money; Brandon Miller bringer en skikkelig “rock’n roll.– edge” til The Danielle Nicole Band.