Greasy Gravy

25.11.2016 22:00 Greasy Gravy Herr Nilsen

Greasy Gravy

Soul/bluesbandet Greasy Gravy er aktuelle med sin andre albumutgivelse til vinteren. Denne kvelden blir det en forsmak på den nye utgivelsen med singleslipp. I bandet Tom Erik Holmlund (vok), Espen Liland (git), Kasper Værnes (sax), Tom Erik Antonsen (trompet), Rune Endal (bass) og Alexander Pettersen (trommer).

Konsertstart kl 22.00. Billetter kr 200,- / medlemmer kr 150,- kjøpes i døra eller på TicketCo.

Greasy Gravy debuterte på plate i 2007 med «Saturday Nite Live», som fikk svært gode kritikker.

– Tøff livedebut fra ungt band med gammel sjel (5/6), mente Øyvind Rønning i Dagbladet.
– Det hele er ytterst elegant, nesten på grensen til sofistikert. Dette er rett og slett bare vakkert (5/6), ble utgivelsen omtalt som i Radio Ung.

I vinter er bandet klar for sin andre plateutgivelse, en studioplate med originalstoff. Denne fredagskvelden på Herr Nilsen vil det bli singleslipp og forsmak på den nye utgivelsen. 

Greasy Gravy ble etablert på begynnelsen av 2000-tallet som et rent bluesband. Etter utskiftinger i besetningen og også noen år opphold kom bandet tilbake, nå med et repertoar mer i retning av soul-musikk. Bandet består av en gjeng musikere fra Østlandsområdet som er kjent fra mange bandkonstellasjoner. Bandet frontes av sangeren Tom Erik Holmlund fra Hamar. Holmlunds stemme ble først kjent for folk utenfor Mjøsområdet i miljøet rundt klubben Muddy Waters i Oslo.

Greasy Gravy er:
Tom Erik Holmlund (vok)
Espen Liland (git)
Kristian Wentzel (keys)
Kasper Værnes (sax)
Tom Erik Antonsen (trompet)
Rune Endal (bass)
Alexander Pettersen (trommer)

Velkommen til Soul Time på Herr Nilsen!