Johanna Demker / Alf Bretteville-Jensen

28.10.2016 22:00 Johanna Demker/Alf Bretteville-Jensen Herr Nilsen

Johanna Demker / Alf Bretteville-Jensen

Hva du enn foretar deg i høst, få med deg denne kvelden! Johanna og Alf har samarbeidet både på scenen og på plate siden debuten i 1998, men etter flere års pause, da familie og hverdagsliv tok de på hver sin kant, fant de sammen igjen via låtskriverseminaret RAUS. De har nå skrevet helt nye låter til fellesprosjektet, hvor tostemte harmonier fargelegger melodien og underbygger tekstene. Håndplukkede yndlingslåter fra andre låtskrivere er også med.

Konsertstart kl 22.00. Billetter kr 200,- / medlemmer kr 150,- kjøpes i døra eller på TicketCo.

Johanna Demker er en av Norges fremste singer/songwritere.  Hun leverte tidlig låter som solgte i millioner(!) i Europa. Som artist har hun stadig fått skryt for sine gode albumutgivelser.  Johanna har en grunnleggende styrke i å skape iørefallende melodier.Johanna Demkers første album, Things We Do fra 2001, inneholdt singelen «True Love», som ble sluppet sommeren 2000. Året etter ble «True Love» innspilt på fransk med tittelen «J'attends l'amour» av artisten Jenifer. Denne versjonen gikk til 2. plass på hitlisten i Frankrike og Belgia, og solgte til gulltrofé i begge land. I flere år jobbet hun heltid som låtskriver for andre artister. Først i 2006 kom hennes andre album, Pictures of Me. Det ble fulgt opp av albumene From an Outlined Silhouette i 2009 og Madness i 2011, som begge fokuserte på Americana-sjangeren. I 2015 kom hennes første album på svensk, Allt och ingenting.

Alf Bretteville-Jensen er en låtskriver med fortid på verdens største plateselskap, Universal. Alfs låter utmerker seg med en grunnleggende forståelse for den gode melodi, og sine slentrende nikk i retning klassisk poplåtskriving, innpakket i relevante hilsninger til amerikansk musikk. Hjemmelekse: ”Anymore” fra albumet Universe, en nydelig duett med Johanna Demker. Alf er også kjent som vokalist i countrygruppa Bretteville. Han har også bidratt som komponist og låtskriver på låten «Better Off Alone» Sissel Kyrkjebøs album "All Good Things" fra 2000.

Med seg til Herr Nilsen har de et stjernelag:
Magnus Berg (gitar)
Tomas Pettersen (trommer)
Lars Christian Folkvord (bass)