MK'S Marvellous Medicine

15.04.2016 22:00 MK'S Marvellous Medicine Herr Nilsen

MK'S Marvellous Medicine

Marie Kristin Dale og trioen MK'S Marvellous Medicine har spilt seg til et godt rykte som live-band. Med sin bluesete og groovy "Post Hendrix" gitarrock vinner trioen stadig nye fans. Vær beredt for en knall opplevelse denne kvelden!

Billetter kr 200,- / medlemmer kr 150,- selges i døra og på Hoopla.

Deres debut på Bergenfest sommeren 2015 inneholdt dagens prestasjon, ifølge musikknyheter.no. "En maktdemonstrasjon", sa Hardanger Folkeblad etter en konsert i Eidfjord. Haugesund Avis' utsendte medarbeider lot seg også imponere av trioens konsert på Skånevik Bluesfestival. Også publikumet på Utkantfestivalen, Drøbak Havneblues og Dark Season Blues har latt seg begeistre av MK's Marvellous Medicine sist sommer!

MK's Marvellous Medicine har spilt en rekke konserter på klubber og festivaler rundt om i landet. Overalt har mottagelsen vært god. Bluesnews var tidlig ute med å proklamere at «Marie Kristin vil ta Norge med Storm». Dagbladet omtalte henne nylig som «det ny unge gitarhåpet». Knut Reiersrud kalte stilen for «Post Hendrix».Bandet har blitt spilt mye på Radio 102 i senere tid.

Det er selvsagt solisten selv, Marie Kristin Dale, som er midtpunktet i MK's Marvellous Medicine. Hennes ferdigheter som gitarist er alene gode nok til å skape en karriere. Legg til hennes soul inspirerte sang, hennes øre for komposisjon og arrangement, så har du supertalentet fra Bergen som allerede har blitt omtalt som en kommende stjerne.

MK er imidlertid ikke alene. På trommer er «lokomotivet»fra Haugesund, Felix N Rudi. På bass finner vi Ålesunderen Stian Brungot, en av de unge musikerne som har markert seg i musikkbyen Bergen.