Oslo Rory Nights

06.02.2016 21:00 Div. artister Herr Nilsen

Oslo Rory Nights

Rorynights, vår todagers årlige hyllest av den irske gitarlegenden Rory Gallagher er blitt en av Østkanten Bluesklubbs lengstlevende tradisjoner. Band og gjester fra hele Europa samles for å hylle en av de fineste gitaristene bluesen og rocken har sett. Vi lover fullt hus og stor stemning.

Billetter kjøpes i døra eller på Hoopla.
Pris pr kveld kr 300,-/medlemmer kr 250,-. Helgepass kan kjøpes for kr 500,- / medlemmer kr 400,-.

Lørdag:
Deuce (IRL)
Francesco Piu - akustisk (ITA)

Fall Apart (GER)

Deuce (IRL)
Deuce er et irsk band bestående av 3 gode kompiser og ihuga Rory fans fra Kildare ,  Irland. Siden 2012 har de stødig og sikkert bygd seg opp et rykte som et av irlands beste Rory tribute band. De har turnert Irland og spilt i Ballyshanon på den internasjonale Rory festivalen der hvert år siden starten og du kan se dem igjen der i 2016.  Bearded Babies har hatt gleden av å dele scene med dem i Irland og vi kan love et gnistrende show med disse tre unge irske gutta!

FB Page: https://www.facebook.com/deucerorytribute/?fref=ts

Francesco Piu - akustisk (ITA)
Vi har vært så heldige å få fatt i den fantastiske bluesmannen Francesco Piu til det akustiske settet denne gangen. Født på Sardinia, men med sjela i Mississippi kommer denne unge karen til å trollbinde deg med sin akustiske blues. Francesco turnerer rundt overalt, i år har både USA, England og resten av Europe, inkludert Norge og Herr Nilsen,  stått på programmet. Ikke gå glipp av dette fyrverkeriet av en bluesgitarist!

FB Page: https://www.facebook.com/bluesboy81/?fref=ts

Fall Apart (GER)

Disse tre tyske herrene har spilt på ORN før, både sammen og i ulike andre band. Vi regner med at ”Fall Apart” , ”Remember Rory” og ”The Loop” ringer noen bjeller? Her snakker vi veteraner og årevis med Rory kompetanse! Det er ikke en Rory tributt disse gutta ikke har spilt på opp gjennom årene!

Vi kan love en stor aften når disse gutta får opp dampen. Fra Tyskland består Fall APART av gitaristen fra The Loop, ex-bassisten fra Remember Rory og trommisen fra Remember Rory. Et MÅ SE band!