Oslo Rory Nights

05.02.2016 21:00 Div. artister Herr Nilsen

Oslo Rory Nights

Rorynights, vår todagers årlige hyllest av den irske gitarlegenden Rory Gallagher er blitt en av Østkanten Bluesklubbs lengstlevende tradisjoner. Band og gjester fra hele Europa samles for å hylle en av de fineste gitaristene bluesen og rocken har sett. Vi lover fullt hus og stor stemning.

Billetter kjøpes i døra eller på Hoopla.
Pris pr kveld kr 300,-/medlemmer kr 250,-. Helgepass kan kjøpes for kr 500,- / medlemmer kr 400,-.

Fredag:
Bearded Babies (NOR)
Francesco Piu (ITA)
The Mississippi Sheiks (IRL)

Bearded Babies
Norges eldste Rory tributt band blir du ikke kvitt så lett. Det er vel ikke så mye mer å si enn at de har spilt på alle ORN siden starten i 2009.

FB Page: https://www.facebook.com/The-Bearded-Babies-258574110856241/?fref=ts

Francesco Piu
Vi har vært så heldige å få fatt i den fantastiske bluesmannen Francesco Piu til det akustiske settet denne gangen. Født på Sardinia, men med sjela i Mississippi kommer denne unge karen til å trollbinde deg med sin akustiske blues. Francesco turnerer rundt overalt, i år har både USA, England og resten av Europe, inkludert Norge og Herr Nilsen,  stått på programmet. Ikke gå glipp av dette fyrverkeriet av en bluesgitarist!

FB Page: https://www.facebook.com/bluesboy81/?fref=ts

The Mississippi Sheiks
Enda ett av Irlands nye, fantastiske Rory-tributtband med unge musikere. Vi så og hørte disse gutta helt tilfeldig i Ballyshannon i 2014 og spurte dem umiddelbart om de kunne tenke seg å spille i Oslo!

Fra Ballina, Irland presenterer de seg sånn på sin Facebook side: ”The Mississippi Sheiks' from the west of Ireland, Rory's own stomping ground for those early stage's of his life, are a dedicated, hard working no frills, energetic power trio. Sharing his music around Ireland at every giving opportunity they continue to be inspired by Rory's life and music.”

De er selvsagt en del av det faste inventaret i Ballyshannon disse også. MÅ oppleves live!

FB page: https://www.facebook.com/themississippisheiks/?fref=ts