Rampelys: The Vossa Rebels og The Rites

03.10.2016 21:00 The Vossa Rebels/The Rites Herr Nilsen

Rampelys: The Vossa Rebels og The Rites

The Vossa Rebels fra Voss og The Rites fra Notodden er de neste banda i vår serie Rampelys.

Gratis inngang!

The Vossa Rebels kommer fra Voss og har holdt på siden 2011. Fem år er gått, yngstemann har nå blitt 12 år og eldstemann er 16 år. De vant Voss-mesterskapet i rock i 2012, året etter deltok de i Ungdommens Kulturmønstring og sjarmerte det norske folk i NRKs Norge Rundt. De har hatt bøttevis med spillejobber, både på vest- og østlandet, og består av Sondre Dæmring Styve (12), kontrabass, Eivind Dæmring Styve (15), trommer (begge er sønnene til Twang Gang-gitarist Erlend Styve), Sondre Hegg (16), sang og sologitar, og Jakob Sjøtun (16), rytmegitar.

"The Rites er et psykedelisk bluesrock band fra Notodden. De befinner seg i et muskalsk landskap et sted mellom amerikansk soul og britisk bluesrock. Med vokalist Linn Helga Vegheim som med sin mystiske stemme bergtar publikum, vil dette være en spesiell musikkoplevelse for de aller fleste" Besetning: Linn Helga Vegheim, vokal, Adrian Baann Sørensen, bass, Martin Baann Sørensen, trommer, Markus Matland, keys, Øystein Ytterbø, gitar/vokal, Martine Boyesen, kor.

Rampelys er et samarbeidsprosjekt mellom Østkanten Bluesklubb og Herr Nilsen. Dette er en konsertserie der unge og nye artister skal få vise seg fram. Konsertene har vært avviklet på ulike scener i Oslo de siste årene, men fra høsten 2016 er Herr Nilsen blitt fast vertskap for arrangementet.
Det arrangeres en konsert i måneden. Vi vil presentere 2 band hver kveld, hovedsakelig i blues- og rocksegmentet. Det tilbys ikke honorar, men det bør være en fin anledning for å vise seg fram for Oslo-publikummet. Vi vil ha gratis inngang slik at flest mulig kommer og får med seg artistene. Klubben og Herr Nilsen vil drive en aktiv markedsføring av konsertene.