SKADA, supp.: Pascal Rockers

08.04.2016 22:00 SKADA Herr Nilsen

SKADA, supp.: Pascal Rockers

Spoonful Of Blues har dessverre måttet avlyse. SKADA trapper inn som reserve. Kvelden står dermed fortsatt i rockens tegn gjennom den oppriktige lyden av Oslos undergrunn, og det på norsk. Pascal Rockers er fortsatt support.

SKADA har siden 2005 vært låtskriver og vokalist Joakim Sunds uflidde hjertebarn, en sonisk kjøter med brennende baller og sylskarpe, lyriske klør. SKADA er den oppriktige lyden av Oslos undergrunn, og de er det på norsk.

Billetter kr 200,- / medlemmer kr 150,- kjøpes i døra eller på Hoopla.

Debutskiva «SJØLFORSKYLDTE HÆLVETE» ble sluppet 12. feb. 2016 på Skada Skiver/Diger Distro. Her eltes autentisk langfinger-pønk, oppstemt pop og tung 70 talls-riffing inn i refrenger like catchy som et Norovirus. Blant bidragsyterne finner du Raga Rockers’ egne Hugo Alvarstein som medprodusent, og Tommy Akerholdt (Turboneger, OnklP & Slekta m.fl.) på trommer.

«SJØLFORSKYLDTE HÆLVETE» er å finne som vinyl og CD i de fleste platesjapper. I tillegg er den tilgjengelig på alle relevante digitale tjenester (iTunes, Spotify, Tidal, Bandcamp m.fl.). Skivas første single «Bymåka» ble sluppet 27. nov., i samme åndedrag som bandet bidro på «SANNHET PÅ BOKS – En hyllest til Raga Rockers».

19. feb. var det slippfest for «SJØLFORSKYLDTE HÆLVETE» på Pokalen i Oslo. Og for en vanvittig fest det ble. Superlativene kan oppsummeres i at SKADA ikke lenger er en snakkis, de er en kaukis.

Support denne kvelden er det fantastiske musikalske prosjektet Pascal Rockers (tidl The Vikings), som viser oss at bluesen er et godt sted å håndtere de utfordringene livet har å by på. Pascal Rockers springer ut av spesialskolemiljøet i Asker og spilte sist for oss på Østkantens 20-årsjubileum til stormende jubel!