Blueskollektivet

17.02.2017 22:00 Blueskollektivet Herr Nilsen

Blueskollektivet

Blueskollektivet er et ambisiøst band som skriver sine låter på norsk. Med et bredt egenprodusert repertoar vant de Union Blues Cup på Notodden bluesfestival i 2014. Bandet har siden turnert Norges klubber og festivaler. Med nordnorsk sang og inspirasjon fra bluesens røtter skaper Blueskollektivet noe nytt, men likefullt kjærkomment og blått. Blueskollektivet viser seg frem som trygge musikkformidlere med finesse, trøkk og presisjon. Det koker i konsertlokalet til saftige rytmer og fengende melodier.

Billetter kr 200,- / medlemmer kr 150,- kjøpes i døra eller på TicketCo.

Den nye bestanddelen i norsk rock er klar. Blueskollektivet gir deg noe nytt, nordnorsk og rått. Deres misjon er å påvirke sitt publikum gjennom ærlige og virkelighetsnære tekster i samspill med driftige riff. Groovy, hett og ekte beskriver tonene bandet serverer. Blueskollektivet baner vei med sin musikk og viser at de er en del av den nye generasjonen rock- og bluesformidlere.

Bandet gjorde sin fremtreden når de vant Union Blues Cup i 2014 på Notodden. Dette førte til mange konserter på små og store scener i Norge og en turné i Tyskland. De har nå gjort seg kjente som trygge utøvere med finesse, trøkk og presisjon.

"Slotterøys stemme har et større register og diksjonen er fenomenal. De som sier de ikke forstår brønnøydialekt må være døve. Trommeslageren har mer trøkk i stortromma og er detaljrik i bruken av batteriet, gitarrekka er så samspilte som hånd i hanske (…)"skriver anmelder og TV-profil Jostein Pedersen etter deres konsert under Rootsfestivalen i 2015, der det og ble trillet terningkast 5.

I Juli 2015 ga de ut singelen ”1-2-3! / Gutt 21”, som har høstet gode kritikker og radiospilling på NRK P1. April 2016 kom debutalbumet ”Kjære Saksbehandler” som er spilt inn i Store Studio i Bodø i samarbeid med tekniker og medprodusent Aksel Bakke. Albumet ble gitt ut på deres eget plateselskap Kollektivet Records og har høstet fantastiske kritikker, der i blant terningkast 5 i musikkmagasinet Bluesnews.