HM Johnsen - vinnere av Union Bluescup 2017

08.09.2017 22:00 HM Johnsen Herr Nilsen

HM Johnsen - vinnere av Union Bluescup 2017

Østkanten Bluesklubb presenterer den nybakte vinneren av Union Bluescup 2017 som ble avholdt under Notodden Blues Festival i august. HM Johnsen er et nytt fantastisk gitartalent fra Os på Vestlandet. På årets utgave av Notodden Bluesfestival vant han Unionscupen, og skal dermed representere Norsk Bluesunions ungdomssatsing i 2018. Det innebærer blant annet festivaljobber i USA og Tyskland.

Konsertstart kl 22.00. Billetter kr 200,- / medlemmer kr 150,- kjøpes i døra eller på TicketCo.

Hans Marius markerte seg allerede som en talentfull gitarist i ung alder! Nå er er han 20, og hans første album tilgjengelig. “Chased” er tilgjengelig på alle strømmetjenester, og som LP og CD. Nå er HM Johnsen klar for å erobre Norge med sitt gitarspill og sin musikk.

Om vinnerbandet fra Os, HM Johnsen, sier bluescupens juryformann Kjartan Edvardsen følgende:
"Bandet tar bluesrockens klassiske elementer med seg inn i vår tid, og fremstår med sin egen identitet, i gnistrende samspill og på et høyt  musikalsk nivå. Når dette blandes med en solid dose energi og topp kommunikasjon med publikum, er vi sikre på at de vil skape store  øyeblikk på klubber og festivaler både her i landet og utenlands".

Bandet består av Hans Marius Johnsen (vokal/gitar), Jeroshan Daniel Alexander (bass) og Sigmund Vestrheim (trommer).

Se mer på hjemmesiden.https://www.hmjohnsen.com/