Oslo Rory Nights

04.02.2017 21:00 Div. artister Herr Nilsen

Oslo Rory Nights

Rorynights, vår todagers årlige hyllest av den irske gitarlegenden Rory Gallagher er blitt en av Østkanten Bluesklubbs lengstlevende tradisjoner. Band og gjester fra hele Europa samles for å hylle en av de fineste gitaristene bluesen og rocken har sett. Vi lover fullt hus og stor stemning.

Billetter kjøpes i døra eller på TicketCo.
Pris pr kveld kr 300,-/medlemmer kr 250,-. Helgepass kan kjøpes for kr 500,- / medlemmer kr 400,-.

Lørdag:
Big Guns (ITA)
Mary & Doug Carroll - acoustic (SCO)
Willie Byrne and Cosmic Groove (IRL)

Big Guns
Italienske Big Guns har vi også hatt her tidligere, og er hottere enn på årevis! 

Mary & Doug Carroll
Skotten Doug Carrol er godt kjent for den norske Rory fansen. Han leder det fantastiske tributt bandet Against The Grain som har spilt på ORN en rekke ganger, alltid til kjempejubel. Denne gangen tar han med seg kona, Mary for å glede oss med et akustisk sett. Mary har en fantastisk stemme og har med sitt eget band (der Doug spiller gitar) gitt ut en rekke glimrende CD’er. Sammen er de dynamitt og dette blir garantert et ”gåsehud øyeblikk” på Herr Nilsen.

Willie Byrne and Cosmic Groove
Willie Byrne & Cosmic Groove ble dannet i 2011 og er en trio ledet av Willie Byrne fra Belfast. Willie selv har holdt det gående i bortimot 40 år i diverse bandsammenhenger, og han har varmet opp for bl.a. Phil Lynnott og spilt med THEM. Som så mange irer har Willie selvsagt en forkjærlighet for Rory, og han har også spilt i Ballyshannon og på andre Rory tributter. Andre influenser er SRV, Hendrix, Jeff Beck, Peter Green og Led Zeppelin. Vi kan love et knippe Rory låter fra denne gjengen som det kommer til å gå gjetord om denne kvelden på Herr Nilsen!