Oslo RoryNights

03.02.2017 21:00 Div. artister Herr Nilsen

Oslo RoryNights

RoryNights, vår todagers årlige hyllest av den irske gitarlegenden Rory Gallagher er blitt en av Østkanten Bluesklubbs lengstlevende tradisjoner. Band og gjester fra hele Europa samles for å hylle en av de fineste gitaristene bluesen og rocken har sett. Vi lover fullt hus og stor stemning.

Billetter kjøpes i døra eller på TicketCo.
Pris pr kveld kr 300,-/medlemmer kr 250,-. Helgepass kan kjøpes for kr 500,- / medlemmer kr 400,-.

Fredag:
Bearded Babies (NOR)
RAM (NOR)
Against The Grain (SCO)

Bearded Babies
Norges eldste Rory tributt band blir du ikke kvitt så lett. De har holdt på siden 2008. Har spilt på alle Oslo RoryNights. Har spilt på tributter i Irland, Skottland og Tyskland.

RAM
RAM er et primalt bluesrockband fra kysten av nordvestlandet.
Bandet har holdt det gående siden 2003, hele tiden med Arild Oshaug som frontfigur. Allsidigheten er stor, og bandet beveger seg i et variert blueslandskap. Improvisasjon, sjel og groove er stikkord når dette energiske bandet står på scena. RAM er innspirert av hovedsakelig anglikansk bluesrock fra 60/70 tallet, og Rory Gallagher, men også Dr Feelgood , Robin Trower, Savoy Brown er klare referanser. RAM spilte i Ballyshannon i 2015, og denne kvelden vil de konsenterere seg om Rorys låter.

Against The Grain
I tillegg har vi gamle kjenninger som det skotske Against The Grain, ledet av skotten Doug Carroll. Against The Grain spiller her for 5.gang, og det er ingen tilfeldighet, de ruver i Rory-landskapet.