Three Bastards BluesBand + Support: Someone Put A Spell On Us

24.11.2017 21:00 Three Bastards BluesBand Herr Nilsen

Three Bastards BluesBand + Support: Someone Put A Spell On Us

Three Bastards BluesBand er ett høyoktant bluesrock band fra Oslo. De tre medlemmene har bred erfaring fra punk, rock, blues og rockabilly scenen i Norge i band som «Murder In Vegas», «Babylon Bastards», «De Skadeskutte» og «Plasters» som gir bandet en bred musikalsk innflytelse. Men en ting de alle har til felles er å spille kompromissløs, kjapp, energisk, rett i fleisen bluesrock. En mangeslunken aften da den vil bringe både platerelease, support og høyttlesning fra bok.

Billetter kr 150,- / medlemmer kr 100,- kjøpes i døra eller på TicketCo.

RELEASE PÅ EP’N «OUTLAW BLUES»
Bandet er tydelig inspirert av ZZ Top, Rory Gallagher AC/DC, og George Thorogood. De kjører på med både cover og egne låter.
Three Bastards BluesBand er de ultimate” road dogs”, ingen steder er for små eller for store til å bli satt på det ultimate Blues toget. Blues til folket! Three Bastards BluesBand gir alltid 100 % uansett
Bandet består av:
Stian Høgestøl – Gitar og vokal
Jarl Von Anshus – Bass og vokal
Espen Østhaug - Trommer

Support: Someone Put A Spell On Us

Består av King John, The Earl of T og Ted Titan. De spiller bluesrock og har lang fartstid fra musikk miljøet i Oslo.

Vi får også besøk av Arne Danielsen denne kvelden, som skal lese ett utdrag fra den nye boka si "Hva er Mu?"

«Hva er Mu» er romanen for alle som elsker musikk, fra syttitallsartister som Sandy Denny, Led Zeppelin, Mel Collins og Rory Gallagher til dypdykk i trettitallets storbandjazz. Boka appellerer også til alle som engang har befunnet seg i gråsonen mellom fantasi og virkelighet. Kanskje er det akkurat der man bør være?

Arne Danielsen (født 1955) er kjent som sjakkforfatter og har utgitt ­flere­ bøker­ om­ Magnus ­Carlsen,­dessuten­ «Åttenderaden»,­en oppvekst roman fra Oslo øst med sjakk som halmstrå og bærebjelke. I «Hva er Mu» gir Arne seg musikken i vold, en kunstart han mener har mye til felles med sjakk. Les mer her: http://www.arnedanielsen.no/