Amund Maarud - solo

16.02.2018 22:00 Amund Maarud Herr Nilsen

Amund Maarud er mest kjent som energisk gitarhelt med sitt eget band, duoen Morudes og rockebandet The Grand. Amund har vunnet Spellemannprisen, Notoddens Bluespris 2016 og Tono´s Edvardpris 2016. Maarud er en artist som legger sin ære i å tøye sjangerbåsene og har opparbeidet seg et solid publikum som gleder seg over hans mange musikalske vridninger. Maarud har turnert i Europa, USA, Russland, Kambodsja og Sør Korea gjennom sin snart 20 år lange karriere. Nå har han bestemt seg for å gjøre det sjøl, helt alene.

Amund Maarud - solo

Konsertstart kl 22.00. Billetter kr 250,- / medlemmer kr 200,- kjøpes i døra eller på TicketCo.

Og han leverer konserter som gjør stort inntrykk på publikum. Å høre Amund Maarud solo er en ren oppvisning i kjærligheten til musikken. Dynamikken er stor, krumspringene mange og det er lett å la seg bergta når mannen fra Skogbygda går i ett med gitaren og gir alt. Kun ved hjelp av en trampeboks og en haug med ulike gitarer spiller Maarud store deler av sin egen katalog fra debuten«Ripped, Stripped and Sotthern Fried» (2003) til«Volt» (2015). I tillegg er han innom både John Lee Hooker og Nirvana og egne tolkninger og melodier til Prøysens tekster.
Maarud har i tillegg tonesatt dikt av Rolf Jacobsen i forbindelse med albumutgivelsen og teaterstykket «Kjente Jeg Deg» med bl.a Toralv Maurstad og herfra kommer også låter i løpet av konserten. Gled deg til å se en av Norges tøffeste live-artister alene på scenen.