Mighty Magnolias

19.10.2018 22:00 Mighty Magnolias Herr Nilsen

«Magnolia er ei vakker plante, og det kan man også si om musikken til Mighty Magnolias - et band ulikt de fleste her til lands», skrev Dagbladets anmelder sommeren 2016 om albumdebuten til dette bandet med utspring i Os utenfor Bergen. Bandet har en skjev og upolert råskap ved seg som på en herlig måte kompletterer denne fantastiske vokalleveringen.

Mighty Magnolias

«Magnolia er ei vakker plante, og det kan man også si om musikken til  Mighty Magnolias - et band ulikt de fleste her til lands», skrev  Dagbladets anmelder sommeren 2016 om albumdebuten til dette bandet med utspring i Os utenfor Bergen. Plata ble spilt inn i Snaxville studio med  brødrene Henrik og Amund Maarud som henholdsvis tekniker og produsent. Gjengen spilte sist for oss i oktober 2017 og vi ville svært gjerne ha dem tilbake. Dette blir en stemningsfull kveld på Herr Nilsen.

Konsertstart kl 22.00. Billetter kr 250,- / medlemmer kr 200,- kjøpes i døra eller på TicketCo.

Mighty Magnolias består av vokalist og gitarist Emil A. Nordtveit og to  søskenpar, Stian og Ine Tumyr fra Orbo & The Longshots og William og Erik Rolland. På «Somewhere North Of Nowhere» mikser bandet country, countryrock, americana, 60-tallspop og White Stripes-aktig blues med den største selvfølgelighet, og framkaller pur vellyd – med noen «Emmylou  & Gram-øyeblikk» fra Emil og Ine. Bandet har en skjev og upolert råskap ved seg som på en herlig måte kompletterer denne fantastiske vokalleveringen.