Oslo Rory Night

02.02.2018 20:30 Div. Artister Herr Nilsen

Etter ett års pause er Rorynights tilbake! Vår årlige hyllest av den irske gitarlegenden Rory Gallagher er blitt en av Østkanten Bluesklubbs lengstlevende tradisjoner. Band og gjester fra hele Europa samles for å hylle en av de fineste gitaristene bluesen og rocken har sett. I år er det band fra Norge og Sverige som står på plakaten. Vi lover fullt hus og stor stemning.

Oslo Rory Night

Konsertstart kl 20.30. Billetter kr 250,- / medlemmer kr 200,- kjøpes i døra eller på TicketCo.

Program
Kl 20.30: Three Bastards Bluesband (NOR)
Kl 21.15: Rory And Gang (SWE)
Kl 22.30: RAM (NOR)

 

Kl 20.30: Three Bastards Bluesband (NOR)
Three Bastards BluesBand er ett høyoktant bluesrock band fra Oslo. De tre medlemmene har bred erfaring fra punk, rock, blues og rockabilly scenen i Norge i band som «Murder In Vegas», «Babylon Bastards», «De Skadeskutte» og «Plasters» som gir bandet en bred musikalsk innflytelse. Men en ting de alle har til felles er å spille kompromissløs, kjapp, energisk, rett i fleisen bluesrock. Bandet er tydelig inspirert av ZZ Top, Rory Gallagher og George Thorogood. De kjører på med både cover og egne låter.

Kl 21.15: Rory And Gang (SWE)
Rory And Gang er et svensk Rory-tributeband og spiller Rorys musikk på sitt svenske vis, men som likevel spiller slik at du aldri er i tvil om hva som spilles og hvem som er helten. Bandet har eksistert siden 2013.

Kl 22.30: RAM (NOR)
RAM er et primalt bluesrockband fra kysten av nordvestlandet.
Bandet har holdt det gående siden 2003, hele tiden med Arild Oshaug som frontfigur. Allsidigheten er stor, og bandet beveger seg i et variert blueslandskap. Improvisasjon, sjel og groove er stikkord når dette energiske bandet står på scena. RAM er innspirert av hovedsakelig anglikansk bluesrock fra 60/70 tallet, og spesielt Rory Gallagher, men også Dr Feelgood , Robin Trower, Savoy Brown er klare referanser.