Baskery (SWE)

08.11.2019 21:00 Baskery Herr Nilsen

For første gang siden 2011 er Baskery tilbake hos Østkanten Bluesklubb! Baskery satte Herr Nilsen på hodet forrige gang de spilte for oss, og vi er særdeles fornøyd med at de igjen, i en travel hverdag, har funnet veien tilbake til oss. Baskery er de tre søstrene Greta, Stella og Sunniva Bondesson med røtter i Norrbotten. De har dannet et band som med et vanvittig driv i sjangrene punk-blues, americana, folkrock, bluegrass og country, sjarmerer og bergtar publikum over hele verden. Her er det så absolutt duket for ett av høstens definitive høydepunkter!

Baskery (SWE)

For første gang siden 2011 er Baskery tilbake hos Østkanten Bluesklubb! Baskery satte Herr Nilsen på hodet forrige gang de spilte for oss, og vi er særdeles fornøyd med at de igjen, i en travel hverdag, har funnet veien tilbake til oss. Baskery er de tre søstrene Greta, Stella og Sunniva Bondesson med røtter i Norrbotten. De har dannet et band som med et vanvittig driv i sjangrene punk-blues, americana, folkrock, bluegrass og country, sjarmerer og bergtar publikum over hele verden. Her er det så absolutt duket for ett av høstens definitive høydepunkter.

Konsertstart kl 21.00. Billetter inkl avgift kr 275,- / medlemmer kr 225,- på TicketCo.

Uansett hvor de er i verden, hører de svenske søstrene fra publikum at de ikke har sett eller hørt noe lignende, at de er helt unike og opptrer med det som synes å være en uuttømmelig energi. Baskery handler om å sette musikken på hodet, blande punkens direkte og fryktløse stil med det finstemte og subtile i singer-, songwritertradisjonen.
Denne høyoktan-trioen har tilbrakt de fleste av de siste årene i USA med turneer, songwriting og albuminnspillinger og de er blitt sammenlignet med alt fra Fleetwood Mac, First Aid Kit, Black Keys til Led Zeppelin. Bandet har åpnet for blant annet Robbie Williams, Gary Clark Jr. og Brandi Carlile.

Forvent "banjopunk", "newfolk", "nordicana", et energisk liveshow og søskenharmonier somgir deg frusyninger.

Baskery er:
Greta Bondesson: 6-strängad banjo, sång och trummor
Stella Bondesson: kontrabas och sång
Sunniva Bondesson: Akustisk och elektrisk gitarr och sång 

La deg fange av et unikt band. For vår del er saken klar!
Foto: Jeaneen Lund (c)