Danielle Nicole Band (US)

07.06.2019 21:00 Danielle Nicole Band Herr Nilsen

Danielle Nicole Schnebelen tok hjem, ikke bare en, men to priser på årets Blues Music Awards i Memphis, TN ! I år var hun også Grammy-nominert for plata Cry No More. Danielle fikk mange venner i Norge som medlem av Trampled Under Foot. Nå kommer hun tilbake til oss i Østkanten Bluesklubb 2,5 år etter forrige gang. Det er bare å stille seg i billettkø.

Danielle Nicole Band (US)

Det er bare å stille seg i billettkø. Danielle fikk mange venner i Norge som medlem av Trampled Under Foot.  I år var hun Grammy-nominert for plata Cry No More. Nå kommer hun tilbake med eget band drøye to år etter at hun var hos oss sist i oktober 2016.

Konsertstart kl 21.00. Billetter kr 275,- / medlemmer kr 225,- kjøpes på TicketCo.

Danielle Schnebelen - grunnleggende medlem og vokalist/bassist i det Kansas City-baserte Trampled Under Foot - vant i 2014 Blues Music Award innen kategorien ”Instrumentalist – Bassist”. I denne rollen har Danielle oppnådd en stadig voksende fanbase rundt om i hele verden. I 2014 bestemte hun seg for å pushe sine musikalske grenser videre ved å danne ”The Danielle Nicole Band”.

Danielle startet sin karriere på de lokale blues-scenene i hjembyen Kansas City. Hennes talent og karisma på scenen har de siste 10 årene spilt en stor rolle i den suksessen til Trampled Under Foot som igjen førte til en rekke priser og nominasjoner gjennom årene, inkludert flere Blues Music Award nominasjoner for "Band of the Year", en pris for albumet ”Badlands” i 2014 og ikke minst ble Danielle i 2014 anerkjent og kronet med prisen or "Bass Player of the Year". Sammenlignet med bl.a Etta James, leverer Danielle feiende vokalprestasjoner og kraftfulle tekstformidlinger hver gang hun entrer scenen.

Med seg i bandet har hun gitarist Brandon Miller og Ralph Forrest på trommer.

2019 Blues Music Award Winners (https://blues.org/blues-music-awards/#_winners)

I årets Blues Music Awards som ble avviklet 9. mai vant Danielle prisen i to klasser:

Contemporary Blues Female Artist 
Danielle Nicole         

Instrumentalist-Bass 
Danielle Nicole