Ida Bang & The Blue Tears (SWE) - albumrelease

05.04.2019 21:00 Ida Bang & The Blue Tears Herr Nilsen

Den 1. februar slapp Stockholmsbandet Ida Bang & The Blue Tears det nye albumet ”Good To Me”, en blanding av soul, rock og rhythm & blues. Albumet ble spilt inn på 4 dager i det legendariske Baggpipe Studios og er produsert av Andreas Roos. På denne releaseturneen presenterer de stolt sitt nye materiale og sound. Østkanten Bluesklubb er stolte av å kunne ønske dem velkommen tilbake!

Ida Bang & The Blue Tears (SWE) - albumrelease

Den 1. februar slapp Stockholmsbandet Ida Bang & The Blue Tears det nye albumet ”Good To Me", en blanding av soul, rock og rhythm & blues. Albumet ble spilt inn på 4 dager i det legendariske Baggpipe Studios og er produsert av Andreas Roos. På denne releaseturneen presenterer de stolt sitt nye materiale og sound. Gjengen besøkte oss på selveste kvinnedagen i 2018 og Østkanten Bluesklubb er stolte av å kunne ønske dem velkommen tilbake!

Konsertstart kl 21.00. Billetter kr 275,- / medlemmer NBU kr 225,- kjøpes i døra eller på TicketCo.

Kritikerroste og prisbelønte Ida Bang & The Blue Tears ble stiftet i 2013 og har etter ivrig  turnering blitt et ettertraktet band på livescenene i Europa. De har fått flere fantastiske anmeldelser av både konserter og album i flere av Sverige største aviser, bl.a. Dagens Nyheter, Sydsvenskan og Barometern der de gang på gang beskrives som et sårt tiltrengt og nytenkende band med gode musikere og et eget sound.

Ida Bang synger med stor innlevelse og intensitet med mye kraft og er bl.a. grunnlegger av tributebandet Ladies Got The Blues.

Bandet omfatter fire talentfulle og erfarne instrumentalister:

John Bernström, gitar
Leo Henriksson, gitar
Patrik Engström, bass
Leo Sund, trommer

Med sine ulike stiler og musikalitet lager de sitt eget sound. Våren 2016 representerte bandet Sverige i European Blues Challenge, hvor de ble den store snakkisen. Opptredenen i Italia banet vei for turneer utenfor Sverige, og etter hvert har de bygd seg opp en stor fanskare. Så bare glem alle fordommer om at blå musikk kun fremføres av gamle menn, for Ida Bang og hennes fire eminente musikere er et strålende eksempel på at det ikke stemmer.