Klubbdagen - Øyafestivalen

06.08.2019 19:00 Div. Artister Herr Nilsen

Tradisjonen tro er Østkanten Bluesklubb vertskap for klubbdagen for Øyafestivalen på Herr Nilsen. En spennende lineup er satt sammen til det som kommer til å bli en fet augustkveld. Program: 19:00 – MALDITO 20:00 – VILNES 21:00 – ANTON RUUD TRIO 22:00 – SVALESTUP 23:00 – HARD LUCK STREET

Klubbdagen - Øyafestivalen

Tradisjonen tro er Østkanten Bluesklubb vertskap for klubbdagen for Øyafestivalen på Herr Nilsen. En spennende lineup er satt sammen til det som kommer til å bli en fet augustkveld.

Program:
19:00 – MALDITO
20:00 – VILNES
21:00 – ANTON RUUD TRIO
22:00 – SVALESTUP
23:00 – HARD LUCK STREET

Billetter: Kr 150,- kjøpes i døra. Gratis for de med Øya festival-ukespass!

19:00 – MALDITO

Maldito er et norsk bluesrockband fra Trøndelag. Bandet ble dannet i England våren 2015 av Vegard Trenmo Ring og Bendik Brevik, ved Paul McCartneys Liverpool Institute for Performing Arts. Bandet ble stiftet  med inspirasjon fra den skitne bluesen fra1940–50-tallet i tillegg til en mer moderne bluessound fra artister som Rivals Sons og Black Keys. Bandet vant Union Blues Cup 2018, og turnerer nå i regi av Norsk Bluesunion. Bandet består av Vegard Ring (vokal) , Bendik Brevik (gitar), Jon Alstad (bass) og Gard Rognskog (trommer).

Lenke til FB-side  https://www.facebook.com/bandmaldito/

 

 

20:00 – VILNES

Vilnes slapp sin første singel seint på høsten 2018. “Demons” ga han merkelappen Indie Pop Genius. En rekke blogger og indie-radioer rundt omkring i verden har lagt sin elsk på mannen med den store stemmen og hans deilige låter. Første konsert i Oslo blir altså på Herr Nilsen i regi av Østkanten Bluesklubb. Foto: Jim Hansen

Lenke til FB-side: https://www.facebook.com/vilnesofficial/

 

 

21:00 – ANTON RUUD TRIO

Anton Ruud fra Harestua har hatt flere band de siste åra og er en djevel på rocketekster som vi glatt kan sende et papirfly i retning Jokke, Raga, Thåström, Waits og Cave. Dette er en mann som har opplevd livet på både godt og vondt. Nerven i fremføringen og hans sterke stemme tar en med til mørke barer så vel som skogen og fjellet. Bandet består av Anton Ruud (vokal, kassegitar), Arne Skagen (gitar), Lars Martin Skjørshammer (bass).

Lenke til youtube: https://www.youtube.com/watch?v=G8AUlUhX5zA&fbclid=IwAR0nEjHnpBL_7wdRLQsFG9sQ9zTCpX_SPfSJxux7XhcITbPIScjl2SwhSfg

 

 

 

22:00 – SVALESTUP

Svalestup er en energisk garagepop-trio. Bandet debuterte i 2016 med singelen «Kjærlighet og tvil». Låta gikk rett inn på spillelistene til NRK P13 og høstet anbefalinger og varm omtale av blant annet NRK P3 Urørt. Siden den gang har bandet levert både dansbar og følsom musikk med låtene «På ei strand», «Nonchalant» og «Alt du treng». Låtene underbygger bandets jakt på fengende melodier, tøffe riff og stødige rytmer i skjæringspunktet mellom pop, indie og garagerock. Bestående av Sigve Kvitvik (gitar og vokal), Sverre Grønvold Bøe (slagverk) og Ola Solberg Christoffersen (bass).

Lenke til FB-side: https://www.facebook.com/svalestup/

 

 

23:00 – HARD LUCK STREET

Hard Luck Street er et band som glir rett inn på hardrock-festivaler og punke-events så vel som på slitte bluesklubber. bandet slapp i 2019 sitt andre album «Darker Days». De fremstår nå som klart råere i uttrykket. Likevel uten å gi slipp på kompromissløsheten, de eksperimentelle stikkveiene og de fengende melodiene som også preget debuten «Mosaics – Exile on Hard Luck Street» fra 2015. Bandet består av Tarjei Foshaug (vokal), David Egeland (gitar og kor), Jørgen Henriksen (gitar og kor), Tore Kneppen (bass) og Morten Pisani (trommer og kor).

Lenke til FB-side: https://www.facebook.com/hardluckstreet/

 

Lenke til FB-side til Klubbdagen Øyafestivalen: https://oyafestivalen.no/posts/sjekk-programmet-til-klubbdagen