Konsert for Amnesty 2019: Løse Kanoner

15.11.2019 21:00 Løse Kanoner Herr Nilsen

Østkanten Bluesklubb holder hvert år en konsert der alt overskudd tilfaller Amnesty International. Dette året kan vi by på Løse Kanoner fra Blues Factory as. Blues Factory as bruker blues som musikalsk pedagogisk plattform for å lære fanger, løslatte fra fengsel og ungdom som av ulike grunner faller utenfor ordinære utdannings- og arbeidslivsløp å spille i band, med etablerte blues- og rock musikere som instruktører og støttespillere på arenaer inne i og utenfor fengslene. Blues Factory´s visjon er å inspirere mennesker - både innenfor og utenfor fengselsmurene - til å utvikle integritet og egenverdi gjennom samarbeid med andre hvor musikk og kulturell virksomhet i vid forstand benyttes som verktøy for egenhabilitering. Løse Kanoner er representert ved følgende band: Skyldig som faen ( Bastøy fengsel ) Moonshine Sneakers (Vestfold/ Telemark ) Frækkas ( Vestfold ) Kom og støtt en god sak.

Konsert for Amnesty 2019: Løse Kanoner

Konsertstart kl. 21.00. Billetter inkl. avg. kr. 275,- / medlemmer NBU kr 225,- på TicketCo

Østkanten Bluesklubb holder hvert år en konsert der alt overskudd tilfaller Amnesty International. Dette året kan vi by på Løse Kanoner fra Blues Factory as.
Blues Factory as bruker blues som musikalsk pedagogisk plattform for å lære fanger, løslatte fra fengsel og ungdom som av ulike grunner faller utenfor ordinære utdannings- og arbeidslivsløp å spille i band, med etablerte blues- og rock musikere som instruktører og støttespillere på arenaer inne i og utenfor fengslene.
Blues Factory´s visjon er å inspirere mennesker - både innenfor og utenfor fengselsmurene - til å utvikle integritet og egenverdi gjennom samarbeid med andre hvor musikk og kulturell virksomhet i vid forstand benyttes som verktøy for egenhabilitering.
Løse Kanoner er representert ved følgende band:
Skyldig som faen ( Bastøy fengsel )
Moonshine Sneakers (Vestfold/ Telemark )
Frækkas ( Vestfold )
Kom og støtt en god sak.