Dylan Bonanza

11.09.2020 23:00 Dylan Bonanza Herr Nilsen

Østkanten Bluesklubb fortsetter med høstprogrammet, men husk at Covid-19 restriksjonene må følge. Det vil si at vi kun har 32 sitteplasser tilgjengelig pr. konsert. På grunn av dette kjører vi 2 konserter med 1 times varighet pr. konsert. En konsert fra 21.00 til 22.00. og en konsert fra 23.00 til 00.00. Neste band ut er Dylan Bonanza. Konsertstart kl. 23.00.

Dylan Bonanza

Konsertstart kl. 23.00.  Billetter inkl. avg. kr. 250,- / medlemmer NBU kr. 200,- på TicketCo

 

Dylan Bonanza er et band som opprinnelig ble satt sammen for to konserter på Buckleys Roots & Blues Joint i anledning Sir Bobs besøk i Oslo, oktober 2015 - men er samtidig et band som ser for seg et langt liv! Dylan Bonanza spiller låter fra hele Bob Dylans karriere – også fra den tidlige, akustiske perioden. Men – de gjør det konsekvent i elektrisk utgave. Bandet består av musikanter som har solid erfaring nesten fra den tida Bob Dylan begynte sin karriere! Øivind trakterer bassen og har fortid og nåtid i Junipher Greene. Kjell gitarist har fortid i legendariske Ruphus, mens Lasse som trakterer tangentene har spilt med «alle», både i studio og live – i fremste rekke Hellbillies og Sambandet. Arild på vokal har blant annet fem års erfaring fra Rolling Thunder. Finn Håkon som spiller på trommer har erfaring fra samarbeid med blant andre Roy Lønhøiden og Ottar Big Hand. Bandet var med og feiret Sir Bobs 75 års dag 24.05.16 på Parkteateret, Oslo (arrangør Norsk Dylanologisk Selskap), og i Horten 28.05.16 (arrangør Horten Jazz club).

 Dylan Bonanza består av: Arild Rønsen (vokal) Lasse Hafreager (keyboards, vokal) Kjell B. Larsen (gitar) Øyvind Vilbo (bass) Tore Wildhauer (trommer)