Eric Slim Zahl

30.10.2020 22:00 Eric Slim Zahl Herr Nilsen

Østkanten Bluesklubb fortsetter med høstprogrammet, og husk at Covid-19 restriksjonene må følges. Det vil si at vi kun har 32 sitteplasser tilgjengelig pr. konsert. På grunn av dette kjører vi 2 konserter med 1 times varighet pr. konsert. En konsert fra 20.00 til 21.00. og en konsert fra 22.00 til 23.00.

Neste band ut er Eric Slim Zahl. Konsertstart kl.22.00. Oppmøte kl 2130. Ingen slipper inn etter kl 2200.

Eric Slim Zahl

Konsertstart kl.22.00. Oppmøte kl 2130. Ingen slipper inn etter kl 2200.
Billetter inkl. avg. kr. 250,- / medlemmer NBU kr. 200,- på TicketCo

Eric Slim Zahl Vinneren av European Blues Challenge 2016 og Spellemanns-nominerte Eric Slim Zahl og hans miks av drivende blues, rock´n roll, jump blues og blues-a-billy suser videre på Europas og Norges blues-scener og -festivaler, med sin oppriktige, fartsfylte og swingende musikk. Disse heftige musikalske krumspringene fra Eric Slim Zahl og hans alltid lekne medmusikanter er såpass lite traust at det blir minneverdig – og alltid veldig underholdende! Eric Slim Zahls ambisjon er å videreføre den deilige lyden av 50-tallet, fremført med dagens trøkk. Det er på tide å sette den ene rockefoten foran den andre og oppleve Eric Slim Zahls og bandet! Rock on!

Eric Slim Zahl mottok i 2017 Stavanger Kommunes Kunstnerstipend for sitt arbeide og har spilt på de største (blues-)festivalene i Norge - som Notodden Blues Festival, Blues in Hell, Nidaros Bluesfestival, Dark Season Blues (Longyearbyen), samt større festivaler i Europa som Blues Peer (Belgia), Sierre Blues Festival (Sveits), Lucerne Blues Festival (Sveits), Valemaggia Magic Blues (Sveits), Hondarribia (Baskerland/Spania), Rauma Blues (Finland) for å nevne noen. I tillegg til seieren i European Blues Challenge, kan Eric også skilte med semifinaleplass i International Blues Challenge som ble avholdt samme år. Han har også spilt på klubber som B.B. King´s Blues Club og Alfred´s (Stax) på Beale Street i Memphis, TN og Ain´t Nothin´ But og Blues Kitchen i London, UK. Eric har gitt ut to album sammen med bandet The South West Swingers og gir nå ut musikk som soloartist.

Booking MK Artist, tlf 41506587, mail nm-krist@online.no