MK´s Marvellous Medicine

22.05.2020 21:00 MK´s Marvellous Medicine Herr Nilsen

MK's Marvellous Medicine vant spellemann i 2017 for beste bluesalbum - og er nå tilbake med plate nummer to. Det blir elleville gitarsoloer, et dynamisk og autentisk samspill,sårbare låter, improvisasjon, lek og en energi ut av en annen verden. Etter en litt stille periode kommer bandet tilbake med ny giv og lyst - og som kjent skuffer bandet aldri sitt publikum! Konsertstart kl 21.00.

MK´s Marvellous Medicine

MK's Marvellous Medicine vant spellemann i 2017 for beste bluesalbum - og er nå tilbake med plate nummer to. Det blir elleville gitarsoloer, et dynamisk og autentisk samspill,sårbare låter, improvisasjon, lek og en energi ut av en annen verden. Etter en litt stille periode kommer bandet tilbake med ny giv og lyst - og som kjent skuffer bandet aldri sitt publikum!

Konsertstart kl 21.00. Billetter inkl. avg. kr.275,- / medlemmer NBU kr.225,- på TicketCo

Siden starten av 2014 har bandet spilt over 300 konserter og har blant annet figurert på store festivaler som Notodden Bluesfestival, Dark Season Blues og Bergenfest. Album nummer to, med tittelen "Where do you go?" ble sluppet i slutten av September 2019. til gode anmeldelser fra kritikerne.
MK selv sier platen inneholder sanger og historier som er skrevet under en tung periode i livet hennes, da faren hennes brått forsvant og tiden ellers var preget av identitetsforvirring og sjelevandring. Tittelsporet “Where do you go?” summerer opp en tid hvor MK har følt hun har vært på kanten til galskap, og har brukt låtskriving og musikken som hennes medisin for å kalle tilbake forstanden. Albumet følger en rød tråd fra det første; en videreføring av MK’s univers skrevet i en subjektiv dagbok-form. Likevel skiller det seg fra det første albumet med å være et mer eksperimentellt og abstrakt tilnærming til komposisjon og ikke minst et mer fargerikt og moderne sound.

Trioen, som spiller en blanding av blues, soul og psykedelisk rock, frontes av gitarist og vokalist Marie Kristin Dale. Jenten fra Bergen er kjent for sitt unike gitarspill og sin kraftige og følsomme sangstemme. Ved hennes side finner vi haugesunderen Felix N. Rudi med sitt originale og energiske trommespill, og den virtuose Stian Brungot på bass. Sammen har de skapt et helt unikt sound som bare MÅ oppleves.