Olé Ask & Yellow Cabs m/ Kim Fairchild

13.03.2020 21:00 Olé Ask & Yellow Cabs Herr Nilsen

Olé Ask har største delen av sin musikk-karriere oppholdt seg i USA hovedsakelig i Minneapolis, Los Angeles og Houston, men startet faktisk i Toronto 1993, og ellers har det vært i fra øst til vest, nord og sør. Olé Ask har utgitt 8 album og 10 singler, han er også blitt Grammy award medlem med stemmerett. Ask har på tidligere utgivelser hatt med seg musikere som har spilt med noen av de aller største artistene, eks. Tom Petty, Rolling Stones, Stevie Nicks, Heart, Rod Stewart, Johnny Lang, Bob Dyland og Prince, Madonna, Pink Floyd etc.

Olé Ask & Yellow Cabs m/ Kim Fairchild

Nå er Olé tilbake i Norge hvor han har etablert bandet Olé Ask & Yellow Cabs. Alle bandmedlemmene bortsett fra Olé Ask har lang fartstid med norske band innen blues, rock, country.

Olé Ask - vocal, guitar, Frode Skinstad - keys, vocal, Odd Gunnar Frøysland - guitar, Francesco Hygen Puddu - bass, Vidar Øverli - drums
 
Konsertstart kl.21.00. Billetter inkl.avg. kr.275,- / medlemmer NBU kr.225,- på TicketCo
Kim Fairchild: gjesteartist, kor.
Kim har medvirket i en rekke norske TV-produksjoner, og endte på andreplass i Melodi Grand Prix i 1993 med sangen «Foruten vind» sammen med Stein Hauge. Fairchild er kjent for sin dype sangstemme og har i en årrekke holdt mange konserter både med eget band og diverse jazzensembler. Som plateartist debuterte hun likevel først i 2003, da hun ga ut den kritikerroste platen «All of Me», som var en samling med 12 gamle Billie Holiday-låter. Hun debuterte på DNS som skuespiller allerede i 1994 i «Sivert Skuteløs» og var sist å se her på teateret i 2003 «I blanke messingen». De senere år har hun også spilt ved blant andre Riksteatret, Det Norske Teatret og Hålogaland Teater.