Oslobluesen feirer 25 år, 20.- 21.Mars 2020. Joakim Tinderholt med venner

20.03.2020 21:00 Joakim Tinderholt Herr Nilsen

Oslo Bluesklubb og Østkanten Bluesklubb samles til jubileumsfest og feirer 25-årsjubileum 20.-21.Mars 2020. Jubileet starter på Herr Nilsen fredag 20.mars.2020. med Joakim Tinderholt & venner. Konsertstart kl. 21.00.

Oslobluesen feirer 25 år, 20.- 21.Mars 2020. Joakim Tinderholt med venner

Opp gjennom årene er det arrangert et enormt antall konserter, på alt fra Muddy Waters, Herr Nilsen, Buckleys til Sosialen og mange andre samarbeidslokasjoner. Nå skal det feires 25 år x to arrangører, og de skal feires med konserter, gamle skrøner, god mat og drikke samt mye mer. Vi gleder oss til å se igjen alle de flotte menneskene vi har grått, ledd og opplevd de store konsert-øyeblikkene sammen med i hele 25 år. Festen fortsetter på Røverstaden på lørdag kl 17.00.

Jubileet starter på Herr Nilsen  fredag 20.mars.2020. med Joakim Tinderholt  & venner. Konsertstart kl. 21.00. Billetter på TicketCo.

Amund Maarud med Stian Carstensen starter showet! De som var i Royal Albert Hall vil kjenne igjen repertoaret. Her er det bare å glede seg.
 
Etterpå kommer Joakim Tinderholt med sitt band.
Joakim Tinderholt gjør det sylskarpt om dagen. Han ble nominert til Spellemann for albumet «Hold On» og han representerte Norge i European Blues Challenge på Hell for 1,5 år siden. 

Joakim Tinderholt har fått stadig større jobber på festivalene rundt omkring i Europa de siste åra.  Vi snakker om old school R'n'B og blues med den klassiske røffe snerten. Der kilden er de tidlige innspillingene med for eksempel Junior Wells eller Freddie King, pisket opp med den rock’n roll-twangen som fikk Jerry Lee Lewis til å feie over tangentene. 

Opp gjennom årene er det arrangert et enormt antall konserter, på alt fra Muddy Waters, Herr Nilsen, Buckleys til Sosialen og mange andre samarbeidslokasjoner. Nå skal det feires 25 år x to arrangører, og de skal feires med konserter, gamle skrøner, god mat og drikke samt mye mer. Vi gleder oss til å se igjen alle de flotte menneskene vi har grått, ledd og opplevd de store konsert-øyeblikkene sammen med i hele 25 år. 

Festen fortsetter på Røverstaden på lørdag kl 17.00. Konsertene, en velkomsdrink og mat er inkludert i prisen. Vi serverer musikk i to etasjer med Reidar Larsen, Anita Schärer Band, Back Porch Republic med Vidar Busk, Daniel Eriksen og Stig Sjøstrøm, og Blue Aspic avslutter festen.  Det hele sys sammen av konferansier Øyvind Rønning. 

Billett  lørdag kr 590,- på Ticketmaster