Bluescruise med Christian Radich: Malvina Band

29.05.2021 17:15 Malvina Band Christian Radich

Bli med på BluesCruise, en herlig tur på fjorden med god musikk. Bandet på årets BluesCruise er Malvina Band.

Malvina Band spiller musikk med tydelige innslag av rock`n roll, soul og blues. Inspirasjonskilder er blant andre artister som Bonnie Raitt og Etta James. Wenche Malvina spiller hovedsakelig eget stoff, med unntak av få coverlåter. Wenche Malvina er en særpreget vokalist/pianist med feeling og ekte nærhet til sjangeren. Hun har med seg erfarne musikere av høy klasse. Sammen gir de deg en meget god musikkopplevelse på nivå med noen av de beste i landet.I 2016 ga Wenche Malvina ut albumet A Little While. EP-en Watch My Style, ble utgitt våren 2019. Flere av låtene fra begge albumene er blitt presentert på P2s Bluesasylet og i andre radiokanaler.

Wenche Malvina spiller hovedsakelig eget stoff, med unntak av få coverlåter. Wenche Malvina er en særpreget vokalist/pianist med feeling og ekte nærhet til sjangeren. Hun har med seg erfarne musikere av høy klasse. Sammen gir de deg en meget god musikkopplevelse på nivå med noen av de beste i landet.

Malvina Band består av:
Wenche Malvina Wisløff – sang/piano, Svein Wisløff – gitar, Ole Marius Melhus – bass, Henrik Mosnes – orgel, Øystein Jevanord – trommer

Pris: 875,- NOK, medlemmer NBU 825,- NOK Ticketmaster

Rekebuffet er inkludert og drikke kan kjøpes om bord.

På fjordturer går skutene for motor, men du kan fornemme noe av storheten. Det er en stor opplevelse å være om bord i de historiske og vakre skutene, enten du velger den ene eller den andre.

Lørdag 29. mai 2021.

Avgang: Akershuskaia kl. 17:15
Ankomst: Akershuskaia kl. 21:30

Inkludert: Rekebuffet, underholdning